Torun Eriksen m/band
Mandag 23. november kl 21:00

Kristian Park
Torsdag 26. november kl 21:00

High Red
Torsdag 3. desember kl 21:00

NILSEN NYTT!

ADAM DOUGLAS: VINYL RELEASEKONSERT "I NEVER LEARN" - I KVELD KL 21:00
Adam Douglas slipper sitt kritikerroste album "I Never Learn" i vinylutgave! Superlativene haglet når skiva ble sluppet i våres, og vi kan se frem til en episk konsert, når Adam tar med seg et fantastisk band på scenen:

Adam Douglas - Vocal, guitar
Frode Mangen - Keys
Ruben Dalen - Drums
Snorre Saga - Bass
Markus Lillehaug "Spanky" Johnsen - guitar
Charlotte Bredesen - vocal, tambourine
Julie Lillehaug Kaasa - vocal

TIRSDAGSJAMMEN - TIRSDAG 17. NOVEMBER KL 21:00
Jamvert Totto Hansen ønsker velkommen til en ny tirsdag med humørfylt jam på Herr Nilsen! I husbandet finner vi for anledningen GK Breivik på bass og Torbjørn Kvamme på keys. Christin "bastis" Bastiansen representerer førstedamene denne kvelden. Velkommen til gjester og jammere!


Foto: Christer Bell

LIVE FOYN FRIIS KVARTETT - ONSDAG 18. NOVEMBER KL 20:00

Live Foyn Friis fra Asker ble nominert til den danske spellemannsprisen med sitt nesten utsolgte første album " Joy Visible" i kategorien Årets Vokaljazz Album, Danish Music Awards. Hun vant prisen Årets Unge Jazzkomponist og Danmarks Nye Jazzstjerne! Nå holder hun på med to nye album som slippes i 2014/2015. Bandet hennes består av noen av Norges beste unge jazzmusikere. Kvintetten har spilt på flere scener i Norge og mottatt kjempe respons! Høsten 2014 var de i Angola via Kongsberg Jazzfestival og FMC og spilte der på Luanda 9th Jazz Festival samt forskjellige scener. Våren 2015 skal de spille inn plate på Rainbow Studio og høsten 2015 vil de turnére i Europa. Oslo Jazzforum arrangerer.

Live Foyn Friis - vokal
Hanna Paulsberg - saksofon
Thomas Torstrup - piano
Trygve Fiske - bass
Jakop Janssønn - trommer


Foto: Solveig Bakken

THE FUNKTURE - TORSDAG 19. NOVEMBER KL 21:00
Det er igjen klart for en ny runde med The Funkture på Herr Nilsen. Som vanlig blir det mange spennende musikalske gjester!
I bandet:

Magnus Bakken - Tenor Saxophone
Ture Janson - Gitar
Ole Morten Sommer - Trommer
Kristian Wentzel - Keys
Bo Berg - Bass

ELECTRIC FRIDAY SESSION - FREDAG 20. NOVEMBER KL 22:00

Gutta som vanligvis regjerer søndagsjammen, tar med seg sjølveste Ivar Tormodsæther, og lager en heidundrandes elektrisk jazzkveld på ærverdige Herr Nilsen. Se opp for go'biter fra Herbie Hancock, Weather Report og Zawinul's reportoir!

Anders Aarumz - Rhodes/Synths
Jensemann- el bass
Ivar Thormodsæter-drums
Hermund Nygård-percussion


Jensemann

ROGER JOHANSEN GROUP - LØRDAG 21. NOVEMBER KL 16:00

Bodøværingen Roger Johansen, tar med seg sin stjernespekkede kvintett til Herr Nilsen! Vi anbefaler folk om å komme tidlig for å sikre seg sitteplass, her blir det trangt om plassen!
Oslo Jazzforum arrangerer.

Marit Sandvik - vokal
Atle Nymo - tenorsaksofon
Jon Eberson - gitar
Rob Waring - vibrafon
Jo Skaansar - bass
Roger Johansen - trommer

ONKEL TUKA - LØRDAG 21. NOVEMBER KL 22:00

Onkel Tuka er et velkjent norsk bluegrassband som har base i Halden og gjengen har totalt seks utgivelser bak seg. Onkel Tuka fikk i tillegg Spellemannsprisen i 2011 i country-klassen for albumet som er titulert Hvit Honning.

Besetning:

Håkon Ohlgren
Kjell Pop
Omar Østli
Åsmund Solli
Lars Ivar Lazy Borg
Rino Silden
Snorre Rønneberg

TYSK-NORSK JAZZWORKSHOP: AVSLUTNINGSKONSERT - SØNDAG 22. NOVEMBER KL 17:00

Lørdag 21. og søndag 22. november arrangerer den tyske ambassaden i Oslo en spennende jazzworkshop for ungdom og voksene, hvor de i løpet av en helg får muligheten til å jobbe sammen med profesjonelle musikere. Her kan de forbedre de musikalske ferdighetene sine, lære å improvisere og oppleve jazz i fellesskap! Begge dagene varer workshopen fra kl. 10 til kl. 16 i Uranienborg skole og avsluttes med en felles konsert på søndag fra kl. 17 på Herr Nilsen i Oslo.

Selve workshopen er gratis og holdes på engelsk, norsk og tysk. I løpet av workshopen øver elevene inn musikkstykker sammen med Lars Haake, Pål André Grimstad Worren og Marius Gjersø som er profesjonelle musikere. De vil lede workshopen og de vil også sende ut noter av stykkene som skal brukes i workshopen slik at elevene kan øve seg på forhånd. Alle interesserte som spiller et instrument og som har lyst til å lære mye nytt er hjertelig velkommen til å melde seg på workshopen! For påmelding send e-post til Anne.Prix@diplo.de.

Adgang kun for inviterte.

SØNDAGSJAMMEN - SØNDAG 22. OKTOBER KL 20:00

Humørfyllt jazzjam som foregår på byens beste jazzscene annenhver søndag! Herrene Jens Fossum, Hermund Nygård og Anders Aarum utgjør huskompet. Bonger til aktive jammere SÅ LENGE BEHOLDNINGEN REKKER. Velkommen!

BLI MEDLEM AV HERR NILSEN - PÅ FACEBOOK

Herr Nilsen på facebook

Herr Nilsen har sin egen Facebookside. Der får du oppdatert informasjon og egne invitasjoner til konserter på Nilsen, samt noen spesialtilbud til enkelte konserter. Herr Nilsen støttes av Musikkutstyrsordningen.

PRAKTISK

Ved å klikke på linkene i programet nedenfor kan du lese mer om hver konsert og hvem som medvirker. Billetter til de fleste konserter selges via ticketco samt billettservice (dvs også på Posten, 7-eleven og Narvesen), samt i døra på selve konsertdagen. Vi anbefaler alle å kjøpe billett på forhånd så du er sikret inngang - det blir ofte utsolgt på Herr Nilsen.

Program

Søndag 11.08.19: Oslo Jazzfestival 2019: Treskatresk
billett Les mer

[# DISCLAIMER #]