Rikke Norman Releasekonsert: «Rikki’s Guns»

Kr 100,- / 25.10.11 21:00 Del denne siden

Normann vet hvordan. Denne plata inneholder et par av de beste norske soullåtene som er lagd utenom Stargate.» Bernt Erik Pedersen om «Rikki’s Guns» i Dagsavisen.
Rikke Normann gjorde seg kjent for et norsk publikum da hun vant den første delfinalen i MGP 2011 sammen med Åste Sem. Men hun er på langt nær en nykomling i norsk musikkliv. Rikke har koret med alt fra Jarle Bernhoft og Noora Noor til MadCon og Kitchie Kitchie Ki Me O, og har også jobbet med internasjonale artister som Omar (UK) og Nate James (UK). De siste årene har hun endelig fått tid til å jobbe med sin egen musikk.

«Rikki’s Guns» er Rikkes første soloutgivelse, og ble sluppet 23. september til gode anmeldelser. Rikke er en pop-auteur og har selv skrevet musikk og tekster, spilt store deler av synthene og vært medprodusent på albumet. Resultatet har blitt et sammensatt og originalt album med låter som beveger seg fra synthdrevet elektropop i den ene enden, til akustisk soulpop i den andre. En humørfylt og variert samling låter som bindes sammen av et særpreget musikalsk uttrykk og Rikkes umiskjennelige stemme. Selv om hun har det norskeste av alle etternavn, både ser og høres Rikke Normann annerledes ut: Energisk og morsomt, varmt og personlig.

«The beautiful voice of this traffic-stopping talent went on to pierce our heart with her self-penned mini-classics» – BYT gig review, UK.

Med seg på scenen har hun et av Norges beste band og en sprudlende korrekke.

Rikke Normann – vokal og diverse dupeditter
Ole Morten Sommer – trommer
David Fjelde – bass
Tor Egil Braseth – synth/keyboard
Tor Erik Fjellvang – synth/keyboard
Andre Berg - Gitar
Ingrid Folkvord – kor
Tone Heidi Borhaug – kor
Marianne Pentha - kor

Program

neste ti konserter

Hele programmet