P1- Scenen presenterer; Steff Nevers og Harald Thune

kr 100,- / 23.08.10 21:00 Del denne siden

Denne kvelden inviterer NRK P1-Scenen til en real countryaften på Herr Nilsen, der både Steff Nevers og Harald Thune stiller med band. Konserten vil bli gjort i opptak og skal sendes på radio P1, med programleder Robert Sætervik i spissen.

STEFF NEVERS
I 2002 tok Steff helomvending i musikk sjanger til fordel for Country. I 2007 dro Steff til USA for å realisere drømmene sine med å spille inn et Country album med de beste musikerene i Nashville hadde å by på. (Med bl.a musikere som har spilt inn med Garth Brooks, Alan Jackson og Toby Keith for å nevne noen). Det kritikerroste Albumet ’Closest To My Heart’ kom til verden.

I 2008 ble platekontrakt skrevet under og ble omtalt som tidenes største Norske debutant av Universal Music og gitt mange av de store aktørene regelrett hakeslepp. Albumet ’Closest To My Heart’ ble sluppet på markedet 23. Mars 2009 og solgte til Gull etter veldig kort tid. Plata gikk rett inn på VG lista og holdt seg der i 9 uker på rad. Og nå I 2010 blitt nominert til SPELLEMANNSPRIS for beste country album i 2009.

En ny platekontrakt ble signert med det Tyske Internasjonale plateselskapet AGR Records i begynnelsen av 2009 som har Tracey Lawrence, Pam Tillis og Mark Wills med på repertoaret. Albumet ’Closest To My Heart’ ble sluppet internasjonalt (som Norges første country artist) på markedet 1. mai 2009. Albumet har solgt meget godt. Og snart skal det Amerikanske markedet utforskes.

TOBY KEITHS Europa turnè i 2009 ble STEFF NEVERS personlig invitert til å være support. Det var ikke mangel på god ord bak scenen av TOBY og han takket STEFF flere ganger fra Scenen for en fabelaktig jobb den Norske artisten gjorde. TOBY sa han ’MÅTTE’ komme til USA. Kanskje som support for TOBY?? Hvem vet..

I dag er STEFF NEVERS en av de fremste country artister og gitarister i Norden og kanskje Europa.

HARALD THUNE

Harald Thune er en solid renommért og hardtarbeidende kvalitetsartist.
Han spiller country med rockefot og har i en mannsalder vært et respektert navn i musikerkretser og hos sitt trofaste publikum. Han gjør hovedsaklig egne låter men er også kjent som Norges fremste tolker av Johnny Cash. Harald Thune har til nå gitt ut fire kritikerroste album og det femte kommer i år. Allerede på sin Campfire Combo debut i 1994 kom forvarselet om en oppegående låtskriver med relevant skeivblikk og forståelse for rotmusikk.

Harald Thune har en helt sjelden spilleglede krydret med en utmerket sans for humor noe som gjenspeiles i både låter og sceneshow. Han har gitt noe over 900 konserter i sitt liv og leverer sterkere vare enn noengang. Med referanser til
artister som Johnny Cash, Dwight Yoakam og Dale Watson går han hjem både hos de danseglade og det mer musikkfokuserte diggepublikummet.

Harald Thune har opp gjennom årene omgitt seg med et strålende lag av musikere på platene sine med Lars Håvard Haugen, Jørun Bøgeberg og Knut Hem i fremste rekke. Den kritikerrroste og Austin-baserte artisten Brennen Leigh har deltatt på låtskriver- fronten, likeså den her hjemme adskillig mer meritterte Aslag Haugen. Ny innspilling er så smått påbegynt og foregår i Velvet Recording Studio med Lars Voldsdal (Hellbillies, Turboneger, Madrugada) bak spakene.

Program

neste ti konserter

Hele programmet