Oslo Jazzfestival - T8

kr 175,- / 21.08.10 16:00 Del denne siden

T8 er et ministorband som ledes av komponist og trommeslager Terje Engen. Musikerne i dette ministorbandet har vidt forskjellige styrker og har spilt med alt fra Jon Balke til Odd Nordstoga.

T8s mangfoldige bakgrunn resulterer i at bandet uten skam kan hente det beste fra alle sjangre, og med det som utgangspunkt, serverer de en musikalsk gryte som inneholder alt fra barbershop til rap kokt på en base av hardtsvingende, moderne melodiøs jazz med solide røtter i tradisjonen. Utallige timer med Herb Alpert og Jimmy Smith på fullt volum har blåst ut all selvhøytidelighet hos dette bandet, og av den grunn krydres gryta med ren glede og melodier man bare må nynne med på. Kort sagt leverer T8 jazz verden vil ha, men ikke har hørt.

T8s musikk er lydfestet på albumet Big Shit som ble sluppet i januar 2010. Denne utgivelsen har fått glimrende anmeldelser i norske medier.

Besetning: Hans Martin Austestad (vokal), Stian Omenås (trompet), Morten Halle (saksofon), Kristoffer Kompen (trombone), Martin Taxt (tuba) Eyolf Dale (tangenter), Sigurd Hole (bass), Terje Engen (trommer)

Program

neste ti konserter

Hele programmet