Oslo Jazzfestival - Tonje Unstad
m/ Børge P. Øverleir, Jørn Øien, Svein Schultz, Helge Andreas Norbakken

kr 190,- / 18.08.10 22:00 Del denne siden

Tromsø-baserte Tonje Unstad synger seg inn i publikums hjerter med vakre og ville låter fylt med både humor og ettertenksomhet.

Tonje Unstad er 29 år og har i løpet av kort tid etablert seg som en av Norges fremste visesangere. Hun debuterte med albumet Sett i 2006, og i fjor kom oppfølgeren Æ ror aleina som ga henne Spellemannsprisen 2009 i viseklassen.

Siden platedebuten i 2006 har Tonje Unstad spilt ca. 300 konserter på barne- og ungdomskoler rundt om i landet. I 2007 var hun også ute på en lengre turné sammen med Jan Eggum. Dette samarbeidet var særdeles vellykket og fikk femmere og seksere på kritikerterningene. Unstad har også blant annet bidratt med tekst og vokal til animasjonsfilmen Elias og Kongeskipet og skrevet sangtekster til dataspillet Ungene i gata og RockeRagnar med musikk av Gaute Storås. For tiden jobber hun med en barneplate som kommer ut høsten 2010.

Tonje Unstad har et varierte konsertprogram og oppnår alltid meget god kontakt med publikum. Konsertene veksler mellom nære sanger og humoristiske kromspring. Hun har ofte også noe barnemateriale, samt litt allsang å by på. Unstad gjør som regel konserter alene med gitaren, men under Oslo Jazzfestival 2010 får publikum en sjelden anledning til å høre henne med fullt band bestående av Børge P. Øverleir, Jørn Øien, Svein Schultz og Helge Andreas Norbakken.

Se www.myspace.com/tonjeunstad for mer informasjon.

Besetning: Tonje Unstad (vokal/gitar), Børge P. Øverleir (gitar), Jørn Øien (tangenter), Svein Schultz (bass), Helge Andreas Norbakken (perkusjon/trommer)

Program

neste ti konserter

Hele programmet