Herr Nilsen


Østkanten Bluesklubb presenterer: Engla og Banditta

Billetter kr 250,- / medlemmer kr 200,-. / 13.03.15 22:00 Del denne sidenDelta

For fjerde gang har Tove Bøygard fått det ærefulle oppdraget å være kapellmester for Kvinnedagsfeiringen til Østkanten Bluesklubb på Herr Nilsen, og hun har fått med seg et knallteam på seks profesjonelle kvinnelige musikere med lang fartstid fra scener i inn- og utland. Nærmere bestemt 3 engler og 3 banditter, la oss presentere:

UNNI WILHELMSEN: En av Norges ypperste singer/songwriter-artister trenger knapt videre presentasjon. Aftenpostens anmelder beskriver Unni slik: ”Klangen i stemmen, den melodiøse tryggheten og det moderne lydbildet er en knallsterk kombinasjon. Hun synger sine vevre og flotte sanger med en nærhet som fanger deg i sitt garn.” Herlige, virtuose gitarspillende, humoristiske og jordnære Unni har gitt ut 8 skiver og har mottatt 2 gullplater og 2 Spellemannspriser.

CAROLINE WATERS: Fra Los Angeles i USA kommer Caroline med sin store stemme og sine sjangeroverskridende sanger i skjæringspunktet jazz, soul og pop. Hun er for tiden svanger med sin 7ende soloplate, med låtene til den selvbiografiske musikkthrilleren, Jakten på Venus. Caroline filmdebuterte som treåring og har en solid karriere bak seg som artist, låtskriver, filmkomponist og skuespiller, bl. a. i tospann med entertainerlegenden Per Asplin. Denne dama byr på seg selv med humorbefengte fortellinger fra sitt fargerike liv, med sjel og energi!

TOVE BØYGARD: Dette er den gitarspillende sangfuglen fra banjolandet øverst i Hallingdal. Tove har gitt ut 5 plater med egne låter, den siste med duoen Bøygard, ”Blågras på Skrindo”, ble Spellemannsnominert i fjor. Hun har markert seg som en artist med samfunnsegasjement og et stort hjerte for banditter. Siden Tove har fortid som pønkspillende Blitz-gitarist, er hun storfornøyd med at Engla & Banditta er totalt sjangerblinde med åpne strenger i alle retninger!

METCH JOHANNESSEN: Legendarisk og råtøff trommis med lang fartstid fra undergrunnsscener på 80 og 90-tallet. Metch var blant annet trommis i The Willy B. Review, Florie og Nattergalene, Fat Molly og Kaniner Til Salgs.

VENJA RUUD NILSEN: Denne kastanjett-spillende bassisten har vært lenger i Bredtvedt Kvinnefengsel enn de fleste andre banditter, nærmere bestemt i 25 år. Hun er dama som starta opp et av de viktigste og fineste sosiale tiltaka vi har for innsatte, nemlig Musikk i Fengsel og Frihet. Venja er en framifrå bassist, og merittlisten over band hun har bassa i er lang, vi nevner her bare noen: Halvsøstra, Gaya, Keisersnitt og Rimestad Rock and Polka band.

SARA ANDERSSON: Denne svenskeimporten av en gitardame speller fletta av de fleste, uavhengig av kjønn. Hun er et råskinn på scena, med sin trådløse Gibson kan hun fort sitte på ryggen din og spelle dette årets mest hårete solo. Sara tar pusten fra noen og enhver med sine gitarfingre, og attpåtil lager hun fantastiske viser på svensk, yeah! Hun har blant andre spilt med Split Image og Halvsøstra til Kirsty.

Program

neste ti konserter

Søndag 25.06.17 20:00

Søndagsjammen

Tirsdag 27.06.17 21:00

Tirsdagsjammen

Lørdag 01.07.17 21:00

Billington Band

Lørdag 08.07.17 21:00

Peter Zak / Knut Riisnæs Quartet

Fredag 14.07.17 22:00

Haakon Graf trio feat. Erik Smith & Per Mathisen

Lørdag 15.07.17 21:00

Asle Røe kvartett

Lørdag 22.07.17 21:00

Paul Wagnberg Organ Unit

Fredag 28.07.17 22:00

Elegant People

Lørdag 29.07.17 21:00

TBA - kveldskonsert Oslo jazzforum

Torsdag 03.08.17 21:00

Reverend Peyton's Big Damn Band

Hele programmet