Frode Alnæs Trio

kr 200,- / 08.10.10 22:00 Del denne siden

Gitarist, vokalist og komponist Frode Alnæs er en sjelden fugl i norsk musikkliv. Etter 30 år som profesjonell musiker, er han fremdeles en av de mest respekterte og etterspurte personene i norsk musikkliv.

Frode er kjent som en av landets beste gitarister. Han er en begavet komponist og artist som har spilt med de fleste av våre fremste musikere innen nær sagt alle genre: rock, jazz, klassisk, samtids- og folkemusikk.
Mange kjenner han som humørfylt frontfigur i bandet Dance With a Stranger. Han har skrevet all musikk til bandet, som er en av Norgeshistoriens største popsuksesser.Frode er en improviserende musiker med et lekent og respektfullt forhold til musikk og ulike stilarter. Han er blitt en institusjon i musikknorge, og roses for alt han gjør.

Nå har Frode dannet en ny trio som utgjør et drømmelag av jazzmusikere. De spiller for første gang sammen på Herr Nilsen. Vi snakker med andre ord om en liten premiere! Dette blir en groovy, melankolsk, vakker og rocka konsert med flere nye låter - der gitaristen Frode Alnæs er i fokus!

Frode Alnæs – gitar.

Per Mathisen – bass.
Rune Arnesen – trommer.

Program

neste ti konserter

Hele programmet